Welcome

Anti Essays offers essay examples to help students with their essay writing.

Sign Up

Functionalitatea Internetului Essay

Open Document

Below is an essay on "Functionalitatea Internetului" from Anti Essays, your source for research papers, essays, and term paper examples.

UNIVERSITATEA ROMÂNO – AMERICANĂ
FACULTATEA DE ECONOMIA TURISMULUI INTERN ŞI INTERNAŢIONAL
PROGRAMUL DE MASTERAT EAIO

FUNCȚIONALITATEA INTERNETULUI CA INSTRUMENT DE MARKETING TURISTIC

Vasilescu Ioana-Ruxandra
Grupa 2
CUPRINS

      1.1.   Funcționalitățile și efectele internetului…………………………………...….3
      1.2.   Internetul – instrument de marketing……………………………………...….4
      1.3.   Comunicarea de marketing……………………………………………………6
CONCLUZII…………………………………………………………………….…8
BIBLIOGRAFIE……………………………………………………………….….9

Industria turismului conștientizează faptul că internetul a schimbat tipul de promovare a destinațiilor turistice pentru todeauna. Metodele traditionale de marketing pentru o destinaţie continuă să-și piardă relevanța în zilele noastre.
Consumatorul utilizează internetul ca instrument principal pentru a căuta informații privind o destinație potențială de călătorie. Ei folosesc internetul pentru a-și planifica și rezerva vacanțele și călătoriile de afaceri. În cazul destinațiilor regionale, autoritățile din turism stiu că au nevoie de un site web care este extrem de avansat tehnologic, cu un design atrăgător, ușor de navigat, sofisticat în funcționalitate și informativ.
      1.1.   Funcționalitățile și efectele internetului
Internetul a devenit rapid un fenomen socio-tehnic mult mediatizat la sfârşit de secol (şi de mileniu). Internetul şi orice formă de folosire a reţelelor electronice deschise au şi vor avea un impact determinant asupra societăţii şi al viitorului său. Impactul Internetului asupra societăţii are următoarele funcţionalităţi şi efecte:
  * Internetul este un ansamblu de funcţionalităţi dorite de către diferite comunităţi de cercetători şi în mod special utile schimbului deschis de date numerizate prin intermediul mesageriilor electronice, transferului de fişiere informatizate şi difuzate (şi cercetare) de informaţii pe o pânză mondială de situri Web.
  * Simplificarea proceselor de muncă şi de comunicare. Un prim efect...

Show More


Citations

MLA Citation

"Functionalitatea Internetului". Anti Essays. 14 Dec. 2018

<http://teachingsail.com/free-essays/Functionalitatea-Internetului-410838.html>

APA Citation

Functionalitatea Internetului. Anti Essays. Retrieved December 14, 2018, from the World Wide Web: http://teachingsail.com/free-essays/Functionalitatea-Internetului-410838.html


Akte.X.S11E04.Der.Mandela-Effekt.German.DD51.Dubbed.DL.720p.AmazonHD.x264-TVS | Impact of Computer on Record Keeping | settlefish